Formula za uspeh!

Kao što sam pisala u prošlom tekstu, još uvek je aktualna tema organizacije 10 godina velike mature. Kako se datum proslave približava, potrebno je sve zadatke oko organizacije ispuniti par dana pre proslave. U međuvremenu, javile su se nove ideje i molbe, što je zahtevalo hitno postavljanje prioritetnih zadataka.

Na svu sreću, moja draga koleginica sa fakulteta Natalija, skoro je počela da radi planere (rokovnike). Zadnji put kada smo se videle, planeri su bili u pripremi za štampu. Pre par dana mi je poštom stigao paket od nje. U paketu je, pogađate, bio planer. U njemu je bila zabeležena facebook stranica Planner for you!

Evo šta tamo piše : “Korak po korak, dan po dan – 1 godina = 365 prilika da ostvarite Vaše planove. Usavršiti engleski jezik, naučiti italijanski jezik, napredovati na poslu, videti Moskvu, putovati po Americi, naći posao, videti se sa starim društvom…sigurni smo da se neka od gore navedenih stavki nalazi i u Vašem planu, zar ne? Šta god bili Vaši planovi, želje, potrebe, sve možete da ih ostvarite ako imate pravi plan. Kako stojite sa planiranjem? Da li planiate kako će izgledati Vaš radni dan? Da li pišete spisak za kupovinu hrane? Koliko dugo planrate odmor? Da li planirate kada treba da se vidite sa društvom? Da li planirate rođendane? Verujem da ste na ova pitanja odgovorili pozitivno. Ako ne odredite sebi vremenski rok, nećete ostvariti to što planirate. Uvek ćete reći sebi “ima vremena”. Dakle, kada svojim ciljevima, zeljama, planovima date pravu formu, zapišete ih i date im vremenski rok- Vi imate Plan! Planner for you je perfektan instrument za ostvarivanje Vaših planova. Iskoristite ga! Želimo Vam puno uspeha i radosti dok ostvarujete svoje planove!” 

Oduševila sam se opisom koji sam našla na stranici, zato sam Vam prekopirala tekst. Pogledajte na slikama kako izgleda nedeljni planer. Planer mi  za sada puno olakšava rešavanje novonastalih problema i već planiranih zadataka. Kada prođe proslava mature pišem Vam o ostvarenom cilju- organizacija mature!

PS- Jer, u potrazi za detelinom sa četiri lista, došla sam na ideju da se umesto na sreću, oslonim na dobru organizaciju, upornost i rad.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s